Nytt semester

IMG_3574Styret arbeider nå med semesterplaner for 2016. Vi har mange spennende prosjekter på gang, og planlegger særlig i vårhalvåret samarbeid og konserter som involverer flere byer i Vestfold. Oppstartseminaret i januar blir i Sandefjord, i samarbeid med IRIS-prosjektet. En av instruktørene ser ut til å bli Alexander R. (fiolinist/artist). Vi spiller også i år på Humanistiske konfirmasjoner i mai. Der er det obligatorisk deltakelse for Vusikere; – en meget viktig opptreden for oss. Høsten 2016 skal vi ha et spennende barokkmusikk og -dans samarbeid med dansestudioet Extend i Tønsberg, med forestillinger oppunder jul i 2016.

Aktivitetene legges fortløpende inn i kalenderen vår VUSO – aktivitetsoversikt. Vi anbefaler alle musikere/foreldre å «abonnere» og dermed være oppdatert til enhver tid. Informasjon om aktivering av abonnent finner du på medlemssidene. Informasjon om matansvar legges også i kalenderen, og fra nå av med mobilnummer slik at det blir enklere å bytte. Ved behov for å bytte, må det alltid gis beskjed til koordinator Fredrik S. Svanqvist (480 97 844).

F.o.m. våren 2016 tilpasser vi øvingstidene våre slik at det skal være mulig å rekke øvelsene på Steinerskolen ved å ta tog til/fra Tønsberg. Ett av styremedlemmene, Rune Strømsted, vil koordinere transport til/fra Tønsberg jernbanestasjon. De som trenger transport må ta kontakt med ham direkte (957 68 517), enten ved å ringe eller sende SMS.