Matansvar for øvelsene på VUSO 2022

Matansvar våren 2022:

12.-13. februar

Bergan:

Rosten Larsen:

12.-13. mars

Jakobsen

Fadum

2.-3. april

Perez-Martinez

Hansen-Krone:

11.juni:

Kyllingstad

Lillemæhlum

På vanlige øvelser er det spisepause ved ett – halv to tiden, men snakk med David på forhånd. Følg instrukser i matlisten nedenfor. Dersom du ikke kan den dagen du er satt opp, bytt internt og gi beskjed til materialforvalter kristine.halle@gmail.com, mobil 90074318.

Matliste/kjøkkentjeneste /handleliste for VUSO-matpause

NB! Matansvarlige legges også inn i aktivitetsoversikten. Dato kan byttes mellom foreldre, men man er selv ansvarlig for å finne erstattere om man ikke har mulighet. 

Er du alene bør du begynne kl. 12.30. Pausen starter kl. 13.30.

Handleliste:

  • 4 stk. oppskåret brød (ev. rundstykker til 20-25)
  • Kjøttpålegg, 2 pk. skinke a 100 g, 1 pk. salami a 100 g,
  • 1 gulost stor (eller 3 pk ferdig skivet gulost, 300 g pr. pk)
  • 1 glass syltetøy (ca. 600 g)
  • Paprika/agurk el.l.
  • 1 pakke bordsmør
  • Drikke: 2 x 10 pk. kakaopulver «Rett i koppen», 1 flaske saft

Kok vann til kakao og hell i termoser eller bruk kjele fra kjøkkenet.

Ta gjerne med: Vaskeklut, tørkepapir, øse, ostehøvler.

Krus/glass finnes i skap over oppvaskmaskinen eller i forrommet til kjølerommet tvers over gangen for skolekjøkkenet.

Vasking:
Sett alt brukt utstyr i oppvaskmaskinen og start denne.

Vask kjeler som er brukt og tørk av bord og benker.

Tørk av gulvene på kjøkkenet og i øvingssalen, samt i den indre gangen.

Betaling:
Den som har hatt ansvar for innkjøp, leverer/sender kvitteringer til kasserer
jannekah@online.no. Oppgi kontonummer for refusjon. Orkesteret dekker utgifter inntil kr 700,00.

Lykke til!

Klikk på overskriftene for å åpne tema...

Matansvar og øvelser våren 2019