13.januar

Kyllingstad (41224071/95179623)

Weigert (99499350)

3.februar

Dehli (993 03 178 / 950 82 804)

Heinzer (901 04 251 / 902 09 382)

2.mars

Bårnes (478 43 618 / 952 81 991)

Gjone (990 04 606 / 930 88 298)

3.mars

Grande (915 36 710 / 976 75 920)

Wetlesen (466 34 439 / 920 63 673)

På vanlige øvelser er det spisepause ved ett – halv to tiden, men snakk med David på forhånd. Følg instrukser i matlisten nedenfor. Dersom du ikke kan den dagen du er satt opp, bytt internt og gi beskjed til materialforvalter kristine.halle@gmail.com, mobil 90074318.

Matliste/kjøkkentjeneste /handleliste for VUSO-matpause

NB! Matansvarlige legges også inn i aktivitetsoversikten. Dato kan byttes mellom foreldre, men man er selv ansvarlig for å finne erstattere om man ikke har mulighet. 

Er du alene bør du begynne kl. 12.30. Pausen starter kl. 13.30.

Handleliste:

  • 6 stk. oppskåret brød (ev. rundstykker til 20-25)
  • Kjøttpålegg, 3 pk. skinke a 100 g, 2 pk. salami a 100 g,
  • 1 gulost stor (eller 3 pk ferdig skivet gulost, 300 g pr. pk)
  • 1 glass syltetøy (ca. 600 g)
  • Paprika/agurk el.l.
  • 2 pakker bordsmør
  • Drikke: 3 x 10 pk. kakaopulver «Rett i koppen», 1 flaske saft

Kok vann til kakao og hell i termoser (termoser må medbringes) eller bruk kjele fra kjøkkenet.

Ta gjerne med: Vaskeklut, tørkepapir, øse, ostehøvler.

Krus/glass finnes i skap over oppvaskmaskinen eller i forrommet til kjølerommet tvers over gangen for skolekjøkkenet.

Vasking:
Sett alt brukt utstyr i oppvaskmaskinen og start denne.

Vask kjeler som er brukt og tørk av bord og benker.

Tørk av gulvene på kjøkkenet og i øvingssalen, samt i den indre gangen.

Betaling:
Den som har hatt ansvar for innkjøp, leverer/sender kvitteringer til kasserer
Linda Lauvålien, Nordre Gjekstadskog 14, 3236 Sandefjord. Oppgi kontonummer for refusjon. Orkesteret dekker utgifter inntil kr 700,00.

Lykke til!

Klikk på overskriftene for å åpne tema...

Matansvar og øvelser våren 2019

  • Matansvar våren 2019:

     

    13.januar

    Kyllingstad (41224071/95179623)

    Weigert (99499350)

    3.februar

    Dehli (993 03 178 / 950 82 804)

    Heinzer (901 04 251 / 902 09 382)

    2.mars

    Bårnes (478 43 618 / 952 81 991)

    Gjone (990 04 606 / 930 88 298)

    3.mars

    Grande (915 36 710 / 976 75 920)

    Wetlesen (466 34 439 / 920 63 673)

    På vanlige øvelser er det spisepause ved ett – halv to tiden, men snakk med David på forhånd. Følg instrukser i matlisten nedenfor. Dersom du ikke kan den dagen du er satt opp, bytt internt og gi beskjed til materialforvalter kristine.halle@gmail.com, mobil 90074318.

    Matliste/kjøkkentjeneste /handleliste for VUSO-matpause

    NB! Matansvarlige legges også inn i aktivitetsoversikten. Dato kan byttes mellom foreldre, men man er selv ansvarlig for å finne erstattere om man ikke har mulighet. 

    Er du alene bør du begynne kl. 12.30. Pausen starter kl. 13.30.

    Handleliste:

    • 6 stk. oppskåret brød (ev. rundstykker til 20-25)
    • Kjøttpålegg, 3 pk. skinke a 100 g, 2 pk. salami a 100 g,
    • 1 gulost stor (eller 3 pk ferdig skivet gulost, 300 g pr. pk)
    • 1 glass syltetøy (ca. 600 g)
    • Paprika/agurk el.l.
    • 2 pakker bordsmør
    • Drikke: 3 x 10 pk. kakaopulver «Rett i koppen», 1 flaske saft

    Kok vann til kakao og hell i termoser (termoser må medbringes) eller bruk kjele fra kjøkkenet.

    Ta gjerne med: Vaskeklut, tørkepapir, øse, ostehøvler.

    Krus/glass finnes i skap over oppvaskmaskinen eller i forrommet til kjølerommet tvers over gangen for skolekjøkkenet.

    Vasking:
    Sett alt brukt utstyr i oppvaskmaskinen og start denne.

    Vask kjeler som er brukt og tørk av bord og benker.

    Tørk av gulvene på kjøkkenet og i øvingssalen, samt i den indre gangen.

    Betaling:
    Den som har hatt ansvar for innkjøp, leverer/sender kvitteringer til kasserer
    Linda Lauvålien, Nordre Gjekstadskog 14, 3236 Sandefjord. Oppgi kontonummer for refusjon. Orkesteret dekker utgifter inntil kr 700,00.

    Lykke til!

  • På vanlige øvelser er det spisepause ved ett – halv to tiden, men snakk med David på forhånd. Følg instrukser i matlisten nedenfor. Dersom du ikke kan den dagen du er satt opp, bytt internt og gi beskjed til Kristine Halle Mortensen: 90074318

    Vår 2018
     
    6. januar
    Krüger (907 60 769 / 465 45 005)
    Storm-Syslak (928 28 705)
     
    7. januar
    Khoury (409 99 729 / 455 34 155)
    Grande (915 36 710 / 976 75 920)
     
    10. februar
    Kierulf (411 44 844 / 913 21 684)
    Lillemæhlum (928 88 842 / 936 90 426)
     
    11. februar
    Aasen
    Lauvålien
     
    15. april
    Dehli (993 03 178 / 950 82 804)
    Collin (988 74 839 / 913 28 430) 
     
    29. april
    Bårnes (478 43 618 / 952 81 991)
    Gjone (990 04 606 / 930 88 298)
     
    10. juni
    Handeland (926 14 402 / 481 38 808)
    Wetlesen (466 34 439 / 920 63 673)

    Matliste/kjøkkentjeneste /handleliste for VUSO-matpause

    NB! Matansvarlige legges også inn i aktivitetsoversikten. Dato kan byttes mellom foreldre, men man er selv ansvarlig for å finne erstattere om man ikke har mulighet.

    Er du alene bør du begynne kl. 12.30. Pausen starter kl. 13.30.

    Forslag til handleliste:

    • 3 stk. oppskåret brød (ev. rundstykker til 20-25)
    • Kjøttpålegg, 3 pk. skinke a 100 g, 2 pk. salami a 100 g,
    • 1 gulost stor (eller 3 pk ferdig skivet gulost, 300 g pr. pk)
    • 1 glass syltetøy (ca. 600 g)
    • Paprika/agurk el.l.
    • 1 pakke smør (fordel evt i skåler når dere dekker på)
    • Drikke: 3 x 10 pk. kakaopulver «Rett i koppen», 1 flaske saft

    Kok vann til kakao og hell i termoser (termoser må medbringes) eller bruk kjele fra kjøkkenet.

    Ta gjerne med: Vaskeklut, tørkepapir, øse, ostehøvler.

    Vasking:
    Sett alt brukt utstyr i oppvaskmaskinen og start denne.

    Vask kjeler som er brukt og tørk av bord og benker og pass på at det ser like fint ut som da vi kom. 

    Betaling:
    Den som har hatt ansvar for innkjøp, leverer/sender kvitteringer til kasserer
    Linda Lauvålien, Kongens gate 15, 3211 Sandefjord. Oppgi kontonummer for refusjon. Orkesteret dekker utgifter inntil kr 700,00.

    Lykke til!