Matansvar for øvelsene på VUSO 2022
Matansvar
våren 2022:
12.-13. februar
Bergan:
Rosten Larsen:
12.-13. mars
Jakobsen
Fadum
2.-3. april
Perez-Martinez
Hansen-Krone:
11.juni:
Kyllingstad
Lillemæhlum
På vanlige øvelser er det spisepause ved ett – halv to tiden, men snakk med David på forhånd. Følg instrukser i matlisten nedenfor. Dersom du ikke kan den dagen du er satt opp, bytt internt og gi beskjed til materialforvalter kristine.halle@gmail.com, mobil 90074318.
Matliste/kjøkkentjeneste /handleliste for VUSO-matpause
NB! Matansvarlige legges også inn i aktivitetsoversikten. Dato kan byttes mellom foreldre, men man er selv ansvarlig for å finne erstattere om man ikke har mulighet.
Er du alene bør du begynne kl. 12.30. Pausen starter kl. 13.30.
Handleliste:
- 4 stk. oppskåret brød (ev. rundstykker til 20-25)
- Kjøttpålegg, 2 pk. skinke a 100 g, 1 pk. salami a 100 g,
- 1 gulost stor (eller 3 pk ferdig skivet gulost, 300 g pr. pk)
- 1 glass syltetøy (ca. 600 g)
- Paprika/agurk el.l.
- 1 pakke bordsmør
- Drikke: 2 x 10 pk. kakaopulver «Rett i koppen», 1 flaske saft
Kok vann til kakao og hell i termoser eller bruk kjele fra kjøkkenet.
Ta gjerne med: Vaskeklut, tørkepapir, øse, ostehøvler.
Krus/glass finnes i skap over oppvaskmaskinen eller i forrommet til kjølerommet tvers over gangen for skolekjøkkenet.
Vasking:
Sett alt brukt utstyr i oppvaskmaskinen og start denne.
Vask kjeler som er brukt og tørk av bord og benker.
Tørk av gulvene på kjøkkenet og i øvingssalen, samt i den indre gangen.
Betaling:
Den som har hatt ansvar for innkjøp, leverer/sender kvitteringer til kasserer
jannekah@online.no. Oppgi kontonummer for refusjon. Orkesteret dekker utgifter inntil kr 700,00.
Lykke til!